ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
XLINE 65
Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση, ακόμη και στα πιο ευέλικτα συστήματα εξωτερικής πόρτας, προσφέροντας τελικά προϊόντα πιστοποιημένων προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής, αλλά και εξαιρετικών επιδόσεων στην αναλογία απόδοσης - τιμής.

Ο ειδικός σχεδιασμός με ενισχυμένη θερμοδιακοπή, σε συνδυασμό με τις εφαρμογές στεγάνωσης και θερμομόνωσης που προσφέρει το ενσωματωμένο ειδικό λάστιχο, καθιστούν το σύστημα εξωτερικής πόρτας [όνομα] εξαιρετικά αποδοτικό στον τομέα της θερμοδιαπερατότητας.
Το αποτέλεσμα αυτό επαυξάνεται σημαντικά και με τις αντίστοιχες εφαρμογές των εξωτερικών πάνελ της Thiral, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό τελικό θερμικό συντελεστή. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευής στον τομέα της ασφάλειας, το σύστημα εξωτερικής πόρτας [όνομα] διαθέτει τόσο εξωτερικό όσο και εσωτερικό φύλλο αλουμινίου, πάχους 3 mm το καθένα, ενώ ακόμη και στην περίπτωση χρήσης υαλοπίνακα, υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της ασφάλειας με την triplex υάλωση 4+4 mm.

Το τελικό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος διαθέσιμων αξεσουάρ, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικά λειτουργικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να καταστεί συμβατό με συστήματα έξυπνου ή και απομακρυσμένου ελέγχου.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ISO 9001:2008
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η υψηλή απόδοση στον τομέα της ασφάλειας επιτυγχάνεται με την εφαρμογή συστήματος πολλαπλών σημείων κλειδώματος, την ενισχυμένη δομή της πόρτας με την προσθήκη εσωτερικού και εξωτερικού φύλλου αλουμινίου με πάχος 3 mm το καθένα, καθώς και με τη δυνατότητα εφαρμογής triplex υαλοπινάκων 4+4 mm. Στα επιπλέον λειτουργικά χαρακτηριστικά της ασφάλειας συμπεριλαμβάνονται και οι τριπλοί μεντεσέδες εξαιρετικής αντοχής, καθώς και η συμβατότητα του συστήματος με εφαρμογές ασφάλειας και απομακρυσμένου ή έξυπνου ελέγχου.
ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
1,00W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
3mm
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
3mm
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Τριπλοί, τετραπλοί, Triplex 4+4
DESIGN
Η διευρυμένη ποικιλία των πάνελ της Thiral σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το απόλυτο στυλ για τον δικό σας χώρο. Από τη γραμμική επίπεδη σχεδίαση μέχρι τη μοντέρνα αισθητική, και από την απλή υφή μέχρι τη διακόσμηση με inox και υαλοπίνακες αντίστοιχων προδιαγραφών, έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προσδίδει κύρος στη συνολική εικόνα και υψηλή αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα του συστήματος.
ΣΧΕΔΙΑ
22+
ΤΖΑΜΙΑ
-
ΧΡΩΜΑΤΑ
600+
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
50+
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής πόρτας XLINE 65 χαρακτηρίζεται από τις υψηλές επιδόσεις του στον τομέα της θερμομόνωσης, επιτυγχάνοντας συντελεστή θερμοδιαπερατότητας στο 1,00 W/(m²K). Η επίδοση αυτή είναι πιστοποιημένη από το ινστιτούτο του Rosenheim και επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων πρώτων υλών, αλλά και με τον καινοτόμο σχεδιασμό τόσο του εσωτερικού τμήματος της πόρτας, όσο και των εξωτερικών πάνελ της Thiral. Οι ειδικά σχεδιασμένοι θάλαμοι με τις αφρώδεις μονώσεις και τη θερμοδιακοπή, δημιουργούν ένα μονωτικό φράγμα μεταξύ της εσωτερική και της εξωτερικής θερμοκρασία, εξαλείφοντας τις ενεργειακές απώλειες του χώρου σας.
ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ
XLINE 65 - 1,00W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
Διάσταση πόρτας έως: mm, με δυνατότητα προσαρμογής
Επίπεδο ασφαλείας: WK
Βάθος προφίλ: 60 mm
Λάστιχο στεγάνωσης EPDM
Μόνωση με ενισχυμένη θερμοδιακοπή
Εσωτερική λαβή αλουμινίου
Εξωτερική λαβή, οριζόντια ή κάθετη
Μεντεσές τριπλός, εφαπτόμενος
Εσωτερική χειρολαβή, ανοδίωση
Τρίπλεξ τζάμια
4+4 mm μέσα και έξω
Φύλλο αλ/νίου
3mm έξω / 3mm μέσα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
Προφίλ πάχους 60 mm
1,00 W/(m²K)