ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
ΠΟΡΤΕΣ SCHÜCO
ADS 90.SI & ADS 75.SI
Η Thiral επιλέγει τις κορυφαίες προτάσεις ενεργειακής κάλυψης και υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας, δημιουργώντας ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής πόρτας, προσφέροντας τόσο τελικά προϊόντα υψηλής αισθητικής, όσο και εφαρμογές άριστης λειτουργικότητας για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε χώρου.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Schüco, η Thiral σας προσφέρει τον ολοκληρωμένο συνδυασμό μοναδικού design και άριστης λειτουργικότητας με τη χρήση των ενεργειακών κουφωμάτων ADS 90.SI και την ADS 75.SI και την εφαρμογή των Exclusive πάνελ.

Οι εκτεταμένες ζώνες μόνωσης, η διαιρούμενη θερμογέφυρα, η εξαιρετική σχεδίαση και όλα τα διαθέσιμα προαιρετικά αξεσουάρ έχουν κατατάξει την Schüco να λογίζεται ως η κορυφαία εταιρεία του κλάδου για την κατασκευή του βασικού σώματος πόρτας εισόδου παγκοσμίως.
Το design και η λειτουργία των συστημάτων πόρτας ADS είναι σε τέλεια αρμονία μεταξύ τους, ενώ με τον συνδυασμό και των πλεονεκτημάτων των Exclusive πάνελ της Thiral επιτυγχάνεται ένας εξαιρετικός θερμικός συντελεστής, αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνολογίας στις πόρτες του σήμερα.

Το τελικό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος διαθέσιμων αξεσουάρ, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικά λειτουργικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να καταστεί συμβατό με συστήματα έξυπνου ή απομακρυσμένου ελέγχου.

Οι υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού, υλικών και διαδικασίας παραγωγής καθιστούν τα συστήματα Schüco ADS 90.SI και ADS 75.SI ως μία από τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς στους τομείς: Ασφάλεια, Θερμομόνωση, Design και πιστοποιημένη Ποιότητα, αναβαθμίζοντας τόσο την ενεργειακή ταυτότητα, όσο και διασφαλίζοντας την αξία του χώρου και τη δική σας προστασία και ασφάλεια.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ISO 9001:2008
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η στιβαρότητα στην κατασκευή των συστημάτων Schüco ADS 90.SI και ADS 75.SI πλαισιώνεται από τους βαρέως τύπου μεντεσέδες, τους πίρους αντιδιάρρηξης, την κλειδαριά πολλαπλών σημείων ασφάλισης, το εξωτερικό φύλλο αλουμινίου πάχους 3mm, και τα προαιρετικά επιπρόσθετα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου και απομακρυσμένης επόπτευσης και πρόσβασης με τη χρήση αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, ή την πληκτρολόγηση κωδικού. Ακόμη και στην επιλογή προφίλ με προσθήκη γυαλιού, η δυνατότητα εφαρμογής Triplex υαλοπινάκων 4 + 4 mm επιτυγχάνει επίπεδα ασφάλειας έως και WK3.
ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
0,87W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
WK2
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
3mm
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Τριπλοί, τετραπλοί, Triplex 4+4
DESIGN
Η διευρυμένη ποικιλία των Exclusive πάνελ της Thiral, σε απόλυτη αρμονία με τις χαρακτηριστικές γραμμές των προφίλ της Schüco, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το απόλυτο στυλ για τον δικό σας χώρο. Από τη γραμμική σχεδίαση μέχρι τη μοντέρνα αισθητική και από την απλή υφή μέχρι τη διακόσμηση με inox και υαλοπίνακες αντίστοιχων προδιαγραφών, έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προσδίδει κύρος στη συνολική εικόνα της κατοικίας. Η μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ διαμορφώνει το Design στα πλαίσια της εξαιρετικής λειτουργικότητας, ενώ ο συνδυασμός του ενσωματωμένου INOX στο αλουμίνιο, των τζαμιών και των χαραγμένων γραμμών προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στην είσοδο του σπιτιού σας.
ΣΧΕΔΙΑ
90+
ΤΖΑΜΙΑ
-
ΧΡΩΜΑΤΑ
600+
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
100+
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής πόρτας Thiral Exclusive Series με προφίλ Schüco ADS 90.SI και ADS 75.SI χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή επίδοσή, με συντελεστές θερμοδιαπερατότητας που αγγίζουν το 0,90 W/(m²K) και 0,87W/(m²K) αντίστοιχα. Οι επιδόσεις αυτές, πιστοποιημένες από το ινστιτούτο του Rosenheim, επιτυγχάνονται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων πρώτων υλών, αλλά και με τον καινοτόμο σχεδιασμό τόσο του εσωτερικού τμήματος της πόρτας, όσο και των εξωτερικών Exclusive πάνελ της Thiral. Οι ειδικά σχεδιασμένοι θάλαμοι στα προφίλ, με τις αφρώδεις μονώσεις στον κεντρικό θάλαμο και τη θερμοδιακοπή, δημιουργούν ένα μονωτικό φράγμα μεταξύ της εσωτερική και της εξωτερικής θερμοκρασία, εξαλείφοντας παράλληλα τις ενεργειακές απώλειες του χώρου σας.
ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ
ADS 90.SI - 0,90W/(m²K)
ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ
ADS 75.SI - 0,87W/(m²K)
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Όλα τα υλικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της εσωτερικής δομής της πόρτας φέρνουν τη σφραγίδα Schüco. Επιπροσθέτως, όλα τα εξαρτήματα SCHÜCO είναι πιστοποιημένα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές για βαριά και εντατική χρήση, με τα μέγιστα δομικά φορτία. Tα εξωτερικά πλαίσια της πόρτας φέρουν τη σφραγίδα της Thiral και αποτελούν κομμάτια της αποκλειστικής σειράς πάνελ αλουμινίου. Είναι πιστοποιημένα από το διεθνές πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και έχουν πιστοποιήσεις θερμομόνωσης από το ινστιτούτο του Rosenheim. Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται, καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή της πόρτας, έχουν ως αποτέλεσμα την τέλεια ποιότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία στον χρόνο και τη χρήση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Schüco ADS 90 SI
Μέγιστη διάσταση πόρτας έως: 1400x3000 mm, με δυνατότητα προσαρμογής
Επίπεδο ασφαλείας: WK2
Βάθος προφίλ: 90 mm
Τρία λάστιχα στεγάνωσης EPDM
Μόνωση στα προφίλ
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος ανά φύλλο 200 Kg
Κλειδαριά 5 σημείων
Μεντεσές Εξωτερικός, ανοδίωση με standard ένα πίρο ανά μεντεσέ
Εσωτερική χειρολαβή, ανοδίωση
Τρίπλεξ τζάμια
4+4 mm μέσα και έξω
Φύλλο αλ/νίου
3mm έξω / 3mm μέσα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
Προφίλ πάχους 90mm
0,90 W/(m²K)
Schüco ADS 75 SI
Μέγιστη διάσταση πόρτας έως: 1400x3000 mm, με δυνατότητα προσαρμογής
Επίπεδο ασφαλείας: WK2
Βάθος προφίλ: 77 mm
Τρία λάστιχα στεγάνωσης EPDM
Μόνωση στα προφίλ
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος ανά φύλλο 200 Kg
Κλειδαριά 5 σημείων
Μεντεσές Εξωτερικός, ανοδίωση με standard ένα πίρο ανά μεντεσέ
Εσωτερική χειρολαβή, ανοδίωση
Τρίπλεξ τζάμια
4+4 mm μέσα και έξω
Φύλλο αλ/νίου
3mm έξω / 2mm μέσα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
Προφίλ πάχους 77 mm
0,87 W/(m²K)