ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
Πόρτες
SUPERTHERM ST.77
Η Thiral βρίσκεται δίπλα σας με ολοκληρωμένες προτάσεις και συστήματα εξωτερικής πόρτας, σε εποχές οι οποίες απαιτούν υψηλές ενεργειακές εφαρμογές. Το όνομα Supertherm ST.77 αποτελεί σφραγίδα της σύνθεσης του ενεργειακού συστήματος Elvial 88 με την Exclusive σειρά πάνελ και την τεχνογνωσία της Thiral. Το μοναδικό αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού χαρακτηρίζεται τόσο από υψηλό design όσο και από εξαιρετική λειτουργικότητα και επιδόσεις, διαθέτοντας όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για την τέλεια πόρτα.

Το τελικό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος διαθέσιμων αξεσουάρ, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικά λειτουργικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να καταστεί συμβατό με συστήματα έξυπνου ή απομακρυσμένου ελέγχου.

Οι υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού, υλικών και διαδικασίας παραγωγής καθιστούν το σύστημα Supertherm ST. 77 ως μία από τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς στους τομείς: Θερμομόνωση, Ασφάλεια, Υδατοστεγάνωση και Design, αναβαθμίζοντας τόσο την ενεργειακή ταυτότητα, όσο και διασφαλίζοντας την αξία του χώρου και τη δική σας προστασία και ασφάλεια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ISO 9001:2008
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Στα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του συστήματος εξωτερικής πόρτας Supertherm ST.77 εντάσσεται η υψηλή ενεργειακή επίδοση του τελικού προϊόντος, με τον συντελεστή θερμοδιαπερατότητας να φτάνει στο 0,91W/(m²K). Η επίδοση αυτή, πιστοποιημένη από το ινστιτούτο του Rosenheim,επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων πρώτων υλών, αλλά και με τον καινοτόμο σχεδιασμό τόσο του εσωτερικού τμήματος της πόρτας, όσο και των εξωτερικών Exclusive πάνελ της Thiral.

Οι ράβδοι πολυαμιδίου, τα τρία επίπεδα θαλάμων του προφίλ, η μόνωση στον μεσαίο θάλαμο και τα υψηλών προδιαγραφών μονωτικά υλικά, δημιουργούν ένα “τοίχος” θερμομόνωσης.
ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
0,91 W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
WK3
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
3mm
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Τριπλοί, τετραπλοί, Triplex 4+4
DESIGN
Η διευρυμένη ποικιλία των Exclusive πάνελ της Thiral σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το απόλυτο στυλ για τον δικό σας χώρο. Από τη γραμμική σχεδίαση μέχρι τη μοντέρνα αισθητική και από την απλή υφή μέχρι τη διακόσμηση με inox και υαλοπίνακες αντίστοιχων προδιαγραφών, έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προσδίδει κύρος στη συνολική εικόνα της κατοικίας.

Η μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ διαμορφώνει το design στα πλαίσια της εξαιρετικής λειτουργικότητας, και έτσι τα προστατευτικά ποδών και οι μηχανισμοί επαναφοράς, και το άνοιγμα με πληκτρολόγιο, Bluetooth και δακτυλικό αποτύπωμα, δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον διεπαφής και λειτουργικότητας.
ΣΧΕΔΙΑ
90+
ΤΖΑΜΙΑ
-
ΧΡΩΜΑΤΑ
600+
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
100+
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η δομή της πόρτας έχει σχεδιαστεί για την παροχή εξαιρετικής ασφάλειας στον χώρο σας, με στιβαρότητα στην κατασκευή, πολλαπλά σημεία κλειδώματος, αλλά και με συμβατότητα επιπρόσθετου εξοπλισμού ασφαλούς πρόσβασης με τη χρήση αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, ή την πληκτρολόγηση κωδικού. Ακόμη και στην περίπτωση εφαρμογής σχεδίου με υαλοπίνακα, η ασφάλεια ενισχύεται με την triplex υάλωση 4+4 mm. Tα ενισχυμένα φύλλα αλουμινίου πάχους 3 mm μέσα και έξω λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας, εξαλείφοντας τη δυνατότητα παραβίασης της.

Προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φύλλο χάλυβα 2 mm στο εσωτερικό του πάνελ, για περισσότερη ασφάλεια, ενώ ο συνδυασμός με άλλα επιπρόσθετα εξαρτήματα μπορεί να αναβαθμίσει το επίπεδο ασφαλείας ακόμη και σε WK3.
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗ
Ο ειδικός σχεδιασμός του προφίλ της πόρτας αποτρέπει την εισροή νερού στο εσωτερικό. Το σύστημα στεγάνωσης τριών επιπέδων της Supertherm ST.77 αποτελείται από EPDM λάστιχα τόσο στην κάσα της πόρτας, όσο και στο κατωκάσι, αλλά και στο φύλλο.

Οι εφαρμογές EPDM όμως εκτείνονται και στις γωνίες της πόρτας, για απολύτως ολοκληρωμένη υδατοστεγάνωση, εξασφαλίζοντας το καθολικό αποτέλεσμα.
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
SUPERTHERM ST.77
Μέγιστη διάσταση πόρτας: 1230x2180 mm EN15351-1, με δυνατότητα προσαρμογής
Επίπεδο ασφαλείας έως και WK3
Βάθος προφίλ: 77 mm
Τρία λάστιχα στεγάνωσης EPDM
Μόνωση στα προφίλ
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος ανά φύλλο 220 Kg
Κλειδαριά GU 3 σημείων με πίρο
Μεντεσές εξωτερικός διπλός, ανοδίωση FAPIM
Εξωτερική χειρολαβή INOX 60 cm, εσωτερική χειρολαβή, ανοδίωση HOPPE
Τρίπλεξ τζάμια
4+4 mm μέσα και έξω
Φύλλο αλ/νίου
3mm έξω / 3mm μέσα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
Προφίλ πάχους 77 mm
0,91 W/(m²K)