ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
XLINE 70
Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου κατασκευασμένη από αλουμινίου, ακόμη και στα πιο ευέλικτα συστήματα εξωτερικής πόρτας, προσφέροντας τελικά προϊόντα πιστοποιημένων προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής, αλλά και εξαιρετικών επιδόσεων. Η σειρά Xline είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για είσοδο αλουμινίου με θερμοδικοπτόμενο σύστημα με εξαιρετική αναλογία απόδοσης - ποιότητας - τιμής.

Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ αλουμινίου με θερμοδιακοπή 18mm και συνολικού βάθους 70mm, σε συνδυασμό με τις εφαρμογές στεγάνωσης που προσφέρει το ενσωματωμένο ειδικό λάστιχο καθιστούν το σύστημα εξωτερικής πόρτας Xline εξαιρετικά αποδοτικό και λειτουργικό.
Το αποτέλεσμα αυτό επαυξάνεται σημαντικά και με τις αντίστοιχες εφαρμογές των εξωτερικών πάνελ της Thiral, επιτυγχάνοντας έναν πολύ καλό τελικό θερμικό συντελεστή. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευής στον τομέα της ασφάλειας, το σύστημα εξωτερικής πόρτας Xline διαθέτει φύλλα αλουμινίου, πάχους 2mm το καθένα, ενώ ακόμη και στην περίπτωση χρήσης υαλοπίνακα, διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό με triplex υάλωση παχους 6mm εσωτερικά - εξωτερικά για την ενίσχυση της ασφάλειας της πόρτας αλουμινίου .

Το τελικό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήθος διαθέσιμων αξεσουάρ, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικά λειτουργικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να καταστεί συμβατό με συστήματα έξυπνου ή και απομακρυσμένου ελέγχου.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ISO 9001:2008
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η υψηλή απόδοση στον τομέα της ασφάλειας επιτυγχάνεται με την εφαρμογή συστήματος πολλαπλών σημείων κλειδώματος, την συνεπίπεδη δομή της πόρτας με φύλλα αλουμινίου με πάχος 1,5mm το καθένα, καθώς και με την εφαρμογή triplex υαλοπινάκων 3+3 mm. Στα επιπλέον λειτουργικά χαρακτηριστικά της ασφάλειας συμπεριλαμβάνονται εξωτερική στρογγυλη ροζέτα και οι διπλοί μεντεσέδες εξαιρετικής αντοχής, οι πύρροι ασφαλείας καθώς και η συμβατότητα του συστήματος με εφαρμογές ασφάλειας όπως και απομακρυσμένου ή έξυπνου ελέγχου.
ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
1,10W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
1,5mm
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
1,5mm
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Τριπλοί, Triplex 4+4
DESIGN
Η διευρυμένη ποικιλία των πάνελ της Thiral σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το απόλυτο στυλ για τον δικό σας χώρο. Από τη γραμμική επίπεδη σχεδίαση μέχρι τη μοντέρνα αισθητική, και από την απλή υφή μέχρι τη διακόσμηση με inox και υαλοπίνακες αντίστοιχων προδιαγραφών, έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προσδίδει κύρος στη συνολική εικόνα και υψηλή αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα του συστήματος.
ΣΧΕΔΙΑ
36+
ΤΖΑΜΙΑ
10+
ΧΡΩΜΑΤΑ
600+
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
50+
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής πόρτας XLINE 70 χαρακτηρίζεται από τις καλές επιδόσεις του στον τομέα της θερμομόνωσης, επιτυγχάνοντας συντελεστή θερμοδιαπερατότητας στο 1,10 W/(m²K). Η επίδοση αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων πρώτων υλών, αλλά και με τον σχεδιασμό τόσο του εσωτερικού τμήματος της πόρτας, όσο και των εξωτερικών πάνελ αλουμινίου. Οι ειδικά σχεδιασμένοι θάλαμοι με τις μονώσεις και τη θερμοδιακοπή, δημιουργούν ένα μονωτικό φράγμα μεταξύ της εσωτερική και της εξωτερικής θερμοκρασία, εξαλείφοντας τις ενεργειακές απώλειες του χώρου σας.
ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ
XLINE 70 - 1,10W/(m²K)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ BAΣΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
XLINE 70
Διάσταση πόρτας έως 1150x2500mm με προσαρμογή
Βάθος προφίλ: 70 mm
Λάστιχο στεγάνωσης EPDM
Σύστημα με θερμοδιακοπή
Εσωτερικη ανοξείδωτη στρόγγυλη ροζέτα
Εξωτερική λαβή 600mm
Μεντεσές τριπλός βαρέου τύπου
Εσωτερική χειρολαβή, ανοξείδωτη (inox 304)
Τρίπλεξ τζάμια
1,5+1,5mm μέσα και έξω
Φύλλο αλ/νίου
1,5mm έξω / 1,5mm μέσα
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
Προφίλ πάχους 70 mm
1,10 W/(m²K)