ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Η φιλοσοφία της Thiral περιστρέφεται γύρω από τη συνεχή έρευνα και την ενασχόληση με τον τομέα εξυπηρέτησης κάθε ανάγκης μέσω των εφαρμογών αλουμινίου. Στόχος μας είναι με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, και ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, να δημιουργούμε καινοτόμες εφαρμογές τόσο για τη διευκόλυνση του χρήστη, όσο και για την προστασία και την καλύτερη λειτουργία των προϊόντων μας. Στον τομέα αυτό, προσφέρουμε στους πελάτες μας δύο πιστοποιημένες πανευρωπαϊκές καινοτομίες, του μηχανισμού ελεγχόμενης επαναφοράς σήτας και του έξυπνου τρόπου τοποθέτησης και κουμπώματος τζαμιού των πάνελ.

Μηχανισμός ελεγχόμενης επαναφοράς σήτας

Ο μηχανισμός ελεγχόμενης επαναφοράς της σήτας είναι μια καινοτομία (Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) από την THIRAL. Ο μηχανισμός αναγκάζει τη σήτα να μαζεύεται αργά και ήρεμα στον άξονα της. Με τον μηχανισμό αυτόν προστατεύεται από τραυματισμούς ο χρήστης της σήτας και ειδικά τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Επίσης, προστατεύεται η ίδια η σήτα από φθορές και σχισίματα που δημιουργούνται από το απότομο μάζεμα. Τοποθετείται μέσα στον άξονα της σήτας THIRAL και στερεώνεται στο δεξί καπάκι της του συστήματος, με βίδα. Δεν χρειάζεται ρύθμιση ή συντήρηση.

Έξυπνος τρόπος κουμπώματος τζαμιού

Έξυπνος τρόπος κουμπώματος του τζαμιού στα πρεσσαριστά πάνελ της THIRAL που επιτρέπει:  Εύκολη τοποθέτηση, μεγάλη στεγανότητα, υψηλή, ηχομόνωση, γρήγορη αντικατάσταση.

Με την εταιρεία να συνεχίζει να προσανατολίζεται στη δημιουργία καινοτομίας, παραμένουμε δίπλα στον καταναλωτή, ακούγοντας συνεχώς τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες του, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές για την αντιμετώπιση κάθε νέας πρόκλησης.