ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΕΛ

Η Thiral διαθέτει μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής με συνεχώς αναβαθμιζόμενο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας έτσι τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης μιας τεράστια γκάμας σχεδίων σε κάθε κατηγορία πάνελ αλουμινίου. Η διαδικασία αυτή, συνεπικουρούμενη από την υπερσύγχρονη μονάδα Ηλεκτροστατικής Βαφής, μας δίνει τη δυνατότητα να αφήσουμε τη φαντασία ελεύθερη να δημιουργήσει ό,τι πραγματικά καλύτερο, με βάση κάθε αισθητική και τεχνοτροπία, καλύπτοντας το σύνολο των αρχιτεκτονικών, αλλά και λειτουργικών αναγκών.

Τα πρεσσαριστά πάνελ αλουμινίου της Thiral ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιοτικής πιστοποίησης με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και προστασίας. Ο εργονομικός σχεδιασμός σε πλήθος διάφορων μεγεθών έρχεται να προσδώσει την πινελιά αισθητικής τελειότητας στην πόρτα εφαρμογής.

Σε κάθε σχέδιο, το οποίο απαιτεί την εφαρμογή γυαλιού, η προσθήκη triplex ενεργειακού υαλοπίνακα καθιστά το τελικό προϊόν θερμομονωτικό, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλαίσθητο σύνολο με τα μεταλλικά μέρη του πάνελ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ISO 9001:2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η εξαιρετική αισθητική του τελικού αψεγάδιαστου αποτελέσματος επιτυγχάνεται χάρη στην εμπεριστατωμένη διαδικασία πρεσσαρίσματος, με την αποτύπωση της ολοκληρωμένης δημιουργίας του δημιουργικού και του τεχνικού προσωπικού της Thiral.

Ο συνδυασμός της μεγάλης ποικιλίας διακοσμητικών και προστατευτικών αξεσουάρ, έρχεται να προσδώσει τα επικουρικά χαρακτηριστικά στην πόρτα, αλλά και τις αισθητικές λεπτομέρειες εκείνες που θα αναβαθμίσουν οπτικά, αλλά και λειτουργικά, το τελικό προϊόν.

ΣΧΕΔΙΑ

430+

ΧΡΩΜΑΤΑ

600+

ΤΖΑΜΙΑ

30+

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

40+

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ

Καινοτομία στην τοποθέτηση υαλοπίνακα, με την πανευρωπαϊκή κατοχύρωση τρόπου και τεχνικής, η οποία δίνει εκτός, από εξαιρετική στεγανότητα, και τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης του τζαμιού. Η δυνατότητα αυτή χαρακτηρίζει τα πρεσσαριστά πάνελ της Thiral ως προϊόντα εξαιρετικής καινοτομίας και μεταφράζεται με οικονομικούς και πρακτικούς όρους σε εξοικονόμηση χρημάτων, ευκολία και ταχύτητα, απλής αντικατάστασης του υαλοπίνακα σε περίπτωση θραύσης ή αναβάθμισης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Rosenheim
TÜV NORD

ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ

Up=1.4 W/(m2K)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ

Επαυξημένη αντοχή, με τη διαμόρφωση του ελάχιστου σημείου πάχους φύλλου αλουμινίου στο 1 mm. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή του πάνελ σε ολοκληρωμένα συστήματα πόρτας επαυξάνει τους συντελεστές ασφάλειας, αποτρέποντας την παραβίαση της δομής του συστήματος, ενώ παράλληλα προσθέτει εξαιρετικές επιδόσεις αντοχής τόσο στο πέρασμα του χρόνου, όσο και στην καταπόνηση της χρήσης.

Πρακτική εφαρμογή σε κάθε τύπο πόρτας με επαυξημένες ιδιότητες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και προστασίας, προσθέτοντας παράλληλα όχι μόνο την εξαιρετική αισθητική, αλλά και την αισθητική της δικής σας προτίμησης.

Ολοκληρωμένη μόνωση με εξαιρετική ηχομόνωση, με τη πιστοποιημένη διαδικασίας σταθερής τοποθέτησης του πάνελ, η οποία επιδρά συμπληρωματικά στις μοναδικές ιδιότητες των υλικών, και επαυξημένη θερμική αγωγιμότητα, με την ειδική επεξεργασία και τοποθέτηση των υλικών δημιουργίας του πάνελ, καθώς και με τη δυνατότητα συνδυασμού τους με ειδικούς ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Καθαρότητα σχεδίου και χρώματος, με τη χρήση των πανίσχυρων παντογράφων και του υπερσύγχρονου βαφείου της Thiral. Η εφαρμογή του τελικού σχεδίου συνδυάζει τόσο την αισθητική όσο και την πρακτικότητα, καθώς δένει εξαιρετικά με τις δικές απαιτήσεις και τις αισθητικές επιταγές της αρχιτεκτονικής του χώρου. Τόσο τα διακοσμητικά από Inox και γυαλί, όσο και το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ σε χειρολαβές και προστατευτικά, καθιστούν το τελικό σύνολο μοναδικό ως προς την οπτική αλλά και πρακτική αξία του.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ XPS

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΑΖ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ PVC