ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΦΙΛΜ RENOLIT

Η Thiral διαθέτει μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής με συνεχώς αναβαθμιζόμενο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας έτσι τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης μιας τεράστια γκάμας σχεδίων σε κάθε κατηγορία πάνελ αλουμινίου. Η διαδικασία αυτή, συνεπικουρούμενη από την υπερσύγχρονη μονάδα Ηλεκτροστατικής Βαφής, μας δίνει τη δυνατότητα να αφήσουμε τη φαντασία ελεύθερη να δημιουργήσει ό,τι πραγματικά καλύτερο, με βάση κάθε αισθητική και τεχνοτροπία, καλύπτοντας το σύνολο των αρχιτεκτονικών, αλλά και λειτουργικών αναγκών.

Τα πρεσσαριστά πάνελ αλουμινίου της Thiral ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιοτικής πιστοποίησης με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και προστασίας.

Ο εργονομικός σχεδιασμός σε πλήθος διάφορων μεγεθών έρχεται να προσδώσει την πινελιά αισθητικής τελειότητας στην πόρτα εφαρμογής.

H καινοτομία στην τοποθέτηση φιλμ Renolit στα πρεσσαριστά πάνελ της Thiral προδίδει στο τελικό προϊόν εξαιρετικές ιδιότητες υψηλών επιδόσεων τόσο στην αντοχή και την αψεγάδιαστη ολοκλήρωση του φινιρίσματος, όσο και στο παράγοντα θερμομόνωση. Εφαρμόζοντας το φιλμ τόσο σε επίπεδες επιφάνειες, όσο και πάνω από ανάγλυφα σχέδια, το τελικό προϊόν είναι απολύτως προστατευμένο τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι μοναδικές ιδιότητες των φιλμ εξωτερικής χρήσης της Renolit δεν σταματούν μόνο στην SST (Solar Shield Technology) εφαρμογή τους. Προσδίδουν ακόμη ιδιότητες αυτοκαθαρισμού, εμποδίζοντας τους ρύπους να επικαθήσουν, ενώ διατηρούν την λάμψη και τη φρεσκάδα της υφής και του χρώματος του πάνελ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ISO 9001:2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Καινοτομία στην τοποθέτηση υαλοπίνακα, με την πανευρωπαϊκή κατοχύρωση τρόπου και τεχνικής, η οποία δίνει εκτός, από εξαιρετική στεγανότητα, και τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης του τζαμιού. Η δυνατότητα αυτή χαρακτηρίζει τα πρεσσαριστά πάνελ της Thiral ως προϊόντα εξαιρετικής καινοτομίας και μεταφράζεται με οικονομικούς και πρακτικούς όρους σε εξοικονόμηση χρημάτων, ευκολία και ταχύτητα, απλής αντικατάστασης του υαλοπίνακα σε περίπτωση θραύσης ή αναβάθμισης.

ΣΧΕΔΙΑ

600+

ΧΡΩΜΑΤΑ

12+

ΤΖΑΜΙΑ

100+

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

100+

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Θερμομόνωση με Τεχνολογία Ασπίδας από τον Ήλιο (SST – Solar Shield Technology). Οι εξαιρετικές επιδόσεις των φιλμ της Renolit αποτρέπουν τη είσοδο της εξωτερικής θερμότητας, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιφάνεια του πάνελ από τη φθορά της υπεριώδους ακτινοβολίας. Στις επιπρόσθετες ιδιότητες του πάνελ συμπεριλαμβάνονται και οι ηχομονωτικές και οι στεγανωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας τόσο τον εσωτερικό χώρο, όσο και τη δομή του ίδιου του πάνελ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ Ινστιτούτο Rosenheim

ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ

Up=0.35 W/(m2)K

ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

Καθαρότητα σχεδίου και χρώματος, με τη χρήση των πανίσχυρων παντογράφων και του υπερσύγχρονου βαφείου της Thiral. Η εφαρμογή του τελικού σχεδίου συνδυάζει τόσο την αισθητική όσο και την πρακτικότητα, καθώς δένει εξαιρετικά με τις δικές απαιτήσεις και τις αισθητικές επιταγές της αρχιτεκτονικής του χώρου. Τόσο τα διακοσμητικά από Inox και γυαλί, όσο και το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ σε χειρολαβές και προστατευτικά, καθιστούν το τελικό σύνολο μοναδικό ως προς την οπτική αλλά και πρακτική αξία του.

Επαυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, με τις ιδιότητες προστασία του φιλμ Renolit, καθώς και με τη διαμόρφωση του ελάχιστου σημείου πάχους φύλλου αλουμινίου στο 1 mm. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή του πάνελ σε ολοκληρωμένα συστήματα πόρτας επαυξάνει τους συντελεστές ασφάλειας, αποτρέποντας την παραβίαση της δομής του συστήματος, ενώ παράλληλα προσθέτει εξαιρετικές επιδόσεις αντοχής τόσο στο πέρασμα του χρόνου, όσο και στην καταπόνηση της χρήσης.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Πρακτική εφαρμογή σε κάθε τύπο πόρτας με επαυξημένες ιδιότητες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και προστασίας, προσθέτοντας παράλληλα όχι μόνο την εξαιρετική αισθητική, αλλά και την αισθητική της δικής σας προτίμησης.

Η εξαιρετική αισθητική του τελικού αψεγάδιαστου αποτελέσματος επιτυγχάνεται χάρη στην εμπεριστατωμένη διαδικασία πρεσσαρίσματος, με την αποτύπωση της ολοκληρωμένης δημιουργίας του δημιουργικού και του τεχνικού προσωπικού της Thiral. Ο συνδυασμός της μεγάλης ποικιλίας διακοσμητικών και προστατευτικών αξεσουάρ, έρχεται να προσδώσει τα επικουρικά χαρακτηριστικά στην πόρτα, αλλά και τις αισθητικές λεπτομέρειες εκείνες που θα αναβαθμίσουν οπτικά, αλλά και λειτουργικά, το τελικό προϊόν.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ XPS

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΑΖ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ PVC