ELITE PIVOT

Οι αξονικές πόρτες ELITE Pivot είναι ένα καινοτόμο σύστημα κεντρικής εισόδου, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αισθητική και τη μηχανική για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό στοιχείο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η ικανότητά τους να συνδυάζονται άψογα με διάφορα στυλ σχεδίασης και η προσαρμοστικότητά τους σε διαφορετικούς χώρους τα καθιστούν μια μαγευτική επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού και αρχιτέκτονες. Οι πόρτες αλουμινίου Pivot προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όπως σύγχρονη αισθητική, ανθεκτικότητα, ενεργειακή απόδοση, ομαλή λειτουργία και βελτιωμένη ασφάλεια.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Οι πόρτες Pivot είναι κατάλληλες για καινοτόμα και μοντέρνα αρχιτεκτονικά σχέδια. Οι κομψές γραμμές τους, τα βαμμένα γυαλιά ασφαλείας και η μινιμαλιστική εμφάνισή τους συμπληρώνουν την καθαρή και μοντέρνα αισθητική που συχνά συνδέεται με τα σύγχρονα σπίτια. Είναι ευέλικτες και μπορούν να σχεδιαστούν για να ταιριάζουν σε μοναδικές και απαιτητικές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Όταν ανοίγουν, δημιουργούν μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού, θολώνοντας τα όρια μεταξύ αυτών των περιοχών. Οι αξονικές πόρτες αλουμινίου της Thiral προσφέρουν την ευκαιρία να κάνετε μια τολμηρή δήλωση σχεδίασης, ενώ παρέχουν λειτουργικά πλεονεκτήματα όπως ευκολία στη λειτουργία, φυσικό φως και αίσθηση ανοίγματος.

ΣΧΕΔΙΑ

170+

ΧΡΩΜΑΤΑ

600+

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΑΣ

4+

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

1200+

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι πόρτες Pivot διακρίνονται για την κομψή και μοντέρνα εμφάνισή τους. Συχνά διαθέτουν μινιμαλιστικά σχέδια με μεγάλα γυάλινα πάνελ που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Το πλαίσιο αλουμινίου μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ. Οι αξονικές πόρτες κινούνται γύρω από ένα κεντρικό άξονα περιστροφής αντί να αιωρούνται σε μεντεσέδες που συνδέονται στο πλάι του πλαισίου. Αυτός ο μηχανισμός ανάρτησης επιτρέπει μια ομαλή, κομψή και συχνά δραματική κίνηση ανοίγματος και κλεισίματος.

Οι πόρτες ELITE χρησιμεύουν ως αρχιτεκτονικά σημεία αναφοράς, προσθέτοντας ένα μοναδικό και καλλιτεχνικό στοιχείο στο σχεδιασμό ενός κτιρίου. Μπορούν να είναι ένα κομμάτι συζήτησης και ένας τρόπος για να επιδειχθεί η δημιουργικότητα του αρχιτέκτονα και του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η αιτία γι’αυτό, είναι η κατασκευή από αλουμίνιο, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, ήλιο και χιόνι. Είναι ανθεκτικό στη σκουριά και τη διάβρωση, αποτελώντας μια μακροχρόνια επιλογή για εξωτερικές πόρτες.

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η Thiral σας προσφέρει τον ιδανικό σχεδιασμό που ταιριάζει στη δική σας αισθητική, με μοναδικές εφαρμογές όπως Wood Art Effect, Betton Effect, Μαύρα ή Λευκά γυαλιά ασφαλείας, τρισδιάστατα ειδικά σχέδια ή πηχάκια αλουμινίου στην πόρτα αλουμινίου της εισόδου σας. Το Wood Art Effect και το Betton effect είναι υλικά που κατασκευάζονται από ειδικό σκυρόδεμα και δεν χρειάζονται συντήρηση. Κάθε πόρτα αλουμινίου που κατασκευάζει η Thiral είναι πραγματικά ξεχωριστή και μοναδική!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι σύγχρονες αξονικές πόρτες της Thiral έχουν σχεδιαστεί με ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά, όπως θερμοδιακοπή και μονωμένα τζάμια, για να συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η Thiral ως αξιόπιστος κατασκευαστής συχνά υποβάλλει τις πόρτες της σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλίσει ότι πληρούν υψηλά πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας. Οι πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής της Thiral, μαζί με την πολυετή εμπειρία της, τον σύγχρονο εξοπλισμό της και την προσωπική αισθητική των ανθρώπων της, προσφέρουν ένα τελικό προϊόν μοναδικού στυλ και εξαιρετικής λειτουργικότητας που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα της αγοράς. Οι αξονικές πόρτες Elite είναι πιστοποιημένες από το Rosenheim Institute.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Οι σύγχρονες πόρτες αλουμινίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό στυλ, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας. Ο σχεδιασμός των αξονικών πορτών απαιτεί ακριβείς υπολογισμούς για την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους της πόρτας κατά μήκος του σημείου περιστροφής, διασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και μακροχρόνια ανθεκτικότητα. Τέλος, οι πόρτες Elite, μπορούν να εξοπλιστούν με στεγανοποίηση και στεγανοποιήσεις για να διασφαλίσουν ότι παραμένουν ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και ενεργειακά αποδοτικές.

ELITE PIVOT 

Ud=0.69 W/(m2K)

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ