ΠΑΝΕΛ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

Η ισχυρή ενίσχυση είναι η πρώτη φροντίδα στη θωράκιση της πόρτας. Η φιλοσοφία βρίσκεται στην ειδική δομή της επένδυσης, η οποία αποτελεί τη βασική ενίσχυση της θωράκισης, καθιστώντας το σώμα του κυρίως συστήματος μη προσβάσιμο εξωτερικά. Η επιλογή χρήση MDF, Bond ή πολυκαρβονικού φύλλου 6mm, αποτελεί μια εξαιρετικά καινοτόμο προσθήκη στη λειτουργικότητα του πάνελ και, κατ’ επέκταση, στο σύστημα τοποθέτησής του. Η μοναδική ποιότητα τόσο στα υλικά, όσο και στην ίδια τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησης, καθιστούν το τελικό προϊόν μια εξαιρετική πρόταση για την επένδυση των συστημάτων θωρακισμένης εξωτερικής πόρτας, καλύπτοντας εξωτερικά όλα τα πιθανά τρωτά σημεία, αλλά και προσθέτοντας εξαιρετική αισθητική ταυτότητα.

Με τη δυνατότητα επιλογής πάνω από 180 σχεδίων, τόσο από τις κατηγορίες Exclusive, Πρεσσαριστά και Inox, όσο και από εκείνη των Classic, υπάρχει σίγουρα το κατάλληλο σχέδιο, συμβατό τόσο με τη δική σας αισθητική, όσο και με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες του χώρου σας. Η τελική πινελιά στην αισθητική έρχεται να συμπληρωθεί από τις υπηρεσίες του βαφείου της Thiral με τη δυνατότητα εφαρμογής κάθε χρώματος Ral ή απόχρωσης ξύλου, προσδίδοντας μια μοναδική οπτική τελειότητα στην όψη του προϊόντος.

Οι πιστοποιημένες διαδικασίες κατασκευής της Thiral, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, τον σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και την προσωπική αισθητική των ανθρώπων της εταιρείας, παραδίδουν στον τελικό καταναλωτή ένα προϊόν μοναδικής αισθητικής και εξαιρετικής λειτουργικότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ISO 9001:2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM

ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Πρακτική εφαρμογή σε κάθε τύπο πόρτας με επαυξημένες ιδιότητες ασφάλειας και θωράκισης, προσθέτοντας παράλληλα όχι μόνο την εξαιρετική αισθητική, αλλά και την αισθητική της δικής σας προτίμησης.

ΣΧΕΔΙΑ

180+

ΧΡΩΜΑΤΑ

600+

ΤΖΑΜΙΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

Υψηλή αντοχή, με την κατασκευαστική σφραγίδα της Thiral και την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών πιστοποιημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι το προϊόν να αποτελεί πηγή χαράς και λειτουργικότητας με ένα εξαιρετικά μεγάλο διάστημα ζωής. Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των Συστημάτων Ποιότητας ISO 9001/2000, τα τελικά προϊόντα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά χρηστική αλλά και κατασκευαστικής ασφάλειας, τόσο ως προς τη χρήση του, όσο και ως προς την ασφάλεια των υλικών τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ Ινστιτούτο Rosenheim

ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ

Up=0.35 W/(m2)K

ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΟΥ & ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Καθαρότητα σχεδίου και χρώματος, με τη χρήση των πανίσχυρων παντογράφων και του υπερσύγχρονου βαφείου της Thiral. Η εφαρμογή του τελικού σχεδίου συνδυάζει τόσο την αισθητική όσο και την πρακτικότητα, καθώς δένει εξαιρετικά με τις δικές απαιτήσεις και τις αισθητικές επιταγές της αρχιτεκτονικής του χώρου. Τόσο τα διακοσμητικά από Inox και γυαλί, όσο και το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ σε χειρολαβές και προστατευτικά, καθιστούν το τελικό σύνολο μοναδικό ως προς την οπτική αλλά και πρακτική αξία του.

Ολοκληρωμένη μόνωση με εξαιρετική ηχομόνωση, με τη πιστοποιημένη διαδικασίας σταθερής τοποθέτησης του πάνελ, η οποία επιδρά συμπληρωματικά στις μοναδικές ιδιότητες των υλικών, και επαυξημένη θερμική αγωγιμότητα, με την ειδική επεξεργασία και τοποθέτηση των υλικών δημιουργίας του πάνελ.