ΒΑΦΕΙΟ THIRAL

Στη Thiral επενδύουμε σταθερά στην ποιότητα και την ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό, οι εγκαταστάσεις μας φιλοξενούν ένα ολοκληρωμένο βαφείο προϊόντων, το οποίο πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας υλικών, διαδικασίας βαφής και φιλικότητας προς το περιβάλλον, διασφαλίζοντας ένα αψεγάδιαστο τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην ποιότητα των υλικών, την τεχνολογική ταυτότητα του εξοπλισμού, αλλά και την προσωπική πείρα και κατάρτιση του προσωπικού, δημιουργούμε αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας, τόσο ως προς την αισθητική, όσο και ως προς την αντοχή τους στον χρόνο, τη χρήση, αλλά και στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το Βαφείο εξυπηρετεί τόσο τις γραμμές παραγωγής της Thiral, όσο και φασόν.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Χρωματολόγιο Ral

Οι αποχρώσεις της κωδικοποίησης RAL παράγονται σε όλους τους τύπους των πουδρών μας, για εφαρμογή εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, σε γυαλάδα gloss, satin ή matt και υφή λεία ή σαγρέ.

Χρωματολόγιο Futura 2014-2017

Η Συλλογή Futura 2014-2017 περιλαμβάνει υπερανθεκτικά χρώματα της Σειράς μας Interpon D2525 για εξωτερική χρήση σε αρχιτεκτονικά μεταλλικά στοιχεία.
 

Χρωματολόγιο Brilliance D2000

Η συλλογή Brilliance Interpon D2000 περιλαμβάνει 11 υπερανθεκτικές μεταλλικές αποχρώσεις, με μεταλλικό εφέ έντονα λαμπερό και λεία υφή. Ανήκουν στη Σειρά μας Interpon D2525.

Η εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων δεν σταματά στις απλές RAL αποχρώσεις, αλλά εμπλουτίζεται από τις ειδικές, τα μεταλλικά επιχρώματα, τις ματ υφές, τα αντοχής σε ειδικές συνθήκες, τα σαγρέ υφής, και άλλων, ειδικότερων εφαρμογών χρώματα. Μεταξύ των κατασκευαστών βαφών, με τους οποίους συνεργάζεται η Thiral, βρίσκονται οι εταιρείες AKZO NOBEL, NEOKEM και INVER.

Οι βαφές απομίμησης ξύλου ακολουθούν την κλασσική τεχνοτροπία της Thiral με το τελικό προϊόν να αποκτά την οπτική απόδοση ενός σύγχρονου εφέ όψης ξύλου, αλλά και την αισθητική συμβατότητα, ώστε κάθε προϊόν να δένει απόλυτα με τις απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής του χώρου. Η ειδική επεξεργασία του τελικό προϊόντος, πλήρως συμβατή με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, το καθιστά ανθεκτικό στον χρόνο και τη χρήση.

Η Συλλογή Structura περιλαμβάνει 32 από τα πλέον δημοφιλή RAL χρώματα, με λεπτή σαγρέ ματ υφή. Οι πούδρες της συλλογής αυτής ανήκουν στην Σειρά μας Interpon D2525 : μια σειρά υπερανθεκτικών πολυεστερικών πουδρών βαφής ειδικά σχεδιασμένων για χρήση σε μεταλλικές επιφάνειες αρχιτεκτονικών κατασκευών.