ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Χρωματολόγιο Ral
Οι αποχρώσεις της κωδικοποίησης RAL παράγονται σε όλους τους τύπους των πουδρών μας, για εφαρμογή εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, σε γυαλάδα gloss, satin ή matt και υφή λεία ή σαγρέ.
Χρωματολόγιο Futura 2014-2017
Η Συλλογή Futura 2014-2017 περιλαμβάνει υπερανθεκτικά χρώματα της Σειράς μας Interpon D2525 για εξωτερική χρήση σε αρχιτεκτονικά μεταλλικά στοιχεία.
Χρωματολόγιο Brilliance D2000
Η συλλογή Brilliance Interpon D2000 περιλαμβάνει 11 υπερανθεκτικές μεταλλικές αποχρώσεις, με μεταλλικό εφέ έντονα λαμπερό και λεία υφή. Ανήκουν στη Σειρά μας Interpon D2525.
Χρωματολόγιο RAL Metallics
Η εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων δεν σταματά στις απλές RAL αποχρώσεις, αλλά εμπλουτίζεται από τις ειδικές, τα μεταλλικά επιχρώματα, τις ματ υφές, τα αντοχής σε ειδικές συνθήκες, τα σαγρέ υφής, και άλλων, ειδικότερων εφαρμογών χρώματα. Μεταξύ των κατασκευαστών βαφών, με τους οποίους συνεργάζεται η Thiral, βρίσκονται οι εταιρείες AKZO NOBEL, NEOKEM και INVER.
Χρωματολόγιο Ξύλου Thiral
Οι βαφές απομίμησης ξύλου ακολουθούν την κλασσική τεχνοτροπία της Thiral με το τελικό προϊόν να αποκτά την οπτική απόδοση ενός σύγχρονου εφέ όψης ξύλου, αλλά και την αισθητική συμβατότητα, ώστε κάθε προϊόν να δένει απόλυτα με τις απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής του χώρου. Η ειδική επεξεργασία του τελικό προϊόντος, πλήρως συμβατή με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, το καθιστά ανθεκτικό στον χρόνο και τη χρήση.
Χρωματολόγιο Structura
Η Συλλογή Structura περιλαμβάνει 32 από τα πλέον δημοφιλή RAL χρώματα, με λεπτή σαγρέ ματ υφή. Οι πούδρες της συλλογής αυτής ανήκουν στην Σειρά μας Interpon D2525 : μια σειρά υπερανθεκτικών πολυεστερικών πουδρών βαφής ειδικά σχεδιασμένων για χρήση σε μεταλλικές επιφάνειες αρχιτεκτονικών κατασκευών.