ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΕΛ

Η Thiral καινοτομεί στον τομέα των επίπεδον πολυχρηστικών πάνελ, προτείνοντας την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικών απόδοσης στην επικάλυψη των πορτών. Τα πάνελ τύπου Sandwich, με τη χρήση του αντίστοιχου υλικού στην κατασκευή τους μπορούν να επαυξήσουν ή να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά στο σύστημα της πόρτας, συμπληρώνοντας τις ιδιότητες της θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, αλλά και της επιπρόσθετης αντοχής στον χρόνο και τη χρήση.

Με τη χρήση πιστοποιημένων πρώτων υλών, η πολυετής εμπειρία της Thiral και ο ολοκληρωμένος σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, δίνουν τη δυνατότητα παραγωγής μιας μεγάλης ποικιλίας από επίπεδα πάνελ με βάση το αλουμίνιο ή το συνθετικό σε χρώματα, διαστάσεις, προδιαγραφές και διάφορα επίπεδα θερμομόνωσης.

Πάνελ αλουμινίου με XPS

Πάνελ τύπου Sandwich με βάση δομής τη λαμαρίνα αλουμινίου και εξηλασμένη πολυστερίνη στο εσωτερικό του. Διατίθεται σε διαστάσεις 210×100 και 250×125. Το πάχος του πάνελ μπορεί να κυμανθεί από 15mm έως και 90mm, ενώ το πάχος της λαμαρίνας μπορεί να διαμορφωθεί στις τιμές 0,6mm, 0,8mm, 1mm, 1,2mm, 2mm ή 3mm.

Πανελ αλουμινίου με Bond

Πάνελ τύπου Sandwich με βάση εξωτερικής δομής από φύλλα ACP 2mm, η οποία περικλείει τη διογκωμένη πολυστερίνη στο εσωτερικό. Διατίθεται σε λευκό χρώμα και σε διάσταση 210×90. Το συνολικό πάχος του πάνελ διαμορφώνεται σε 22mm.

Αλουμινίου με PVC

Πάνελ τύπου Sandwich με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου και από τις δύο πλευρές, πάχους 1mm, φύλλο PVC, πάχους 3mm και από τις δύο πλευρές, και εξηλασμένη πολυστερίνη στο εσωτερικό του πάνελ. Διατίθεται σε διαστάσεις 210×90 και 225×100. Κατασκευάζεται σε όλα τα χρώματα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά και στα πρεσσαριστά, inox ή παραδοσιακά πάνελ.

PVC πάνελ

Πάνελ τύπου Sandwich με βάση εξωτερικής δομής από φύλλο PVC και στις δύο πλευρές και εξηλασμένη πολυστερίνη στο εσωτερικό του. Διατίθεται σε διαστάσεις 200×100, 244×122 και 300χ200. Το πάχος του φύλλου PVC μπορεί να διαμορφωθεί σε 1mm, 1.3mm και 3mm, ενώ το συνολικό πάχος του πάνελ μπορεί να διαμορφωθεί σε 20mm ή 24mm.

Πάνελ αλουμινιου με φόιλ Renolit

Πάνελ αλουμινίου με επικάλυψη χρωμάτων Renolit. Η βάση της δομής του πάνελ αποτελείται από λαμαρίνα αλουμινίου και από τις δύο πλευρές, περιβάλλοντας την εξηλασμένη πολυστερίνη στο εσωτερικό. Το πάνελ διατίθεται σε τυποποιημένη διάσταση 210×90, με συνολικό πάχος πάνελ 20mm ή 24mm.

Πανελ αλουμινίου με πλακάζ θαλάσσης

Πάνελ τύπου Sandwich με εξωτερικό φύλλο αλουμινίου και εσωτερική δομή από πλακάζ θαλάσσης. Οι ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης κατά την επεξεργασία του πλακάζ θαλάσσης, καθώς και η χρήση φυσικών υλικών, καθιστούν το τελικό προϊόν εξαιρετικά ασφαλές και αποτελεσματικό σε κάθε πιθανή εφαρμογή του. Το πάνελ αλουμινίου με πλακάζ θαλάσσης διατίθεται σε διαστάσεις 900x2100mm και 1000x2250mm, με συνολικό πάχος πάνελ 23mm.