ΙΝΟΧ

Τα πάνελ αλουμινίου της Thiral με στοιχεία διακόσμησης από Inox αποτελούν τη σύγχρονη έκφραση της αισθητικής στην εμφάνιση της πόρτας. Τα μοναδικά σχέδια και η διευρυμένη ποικιλία των χρωματισμών μπορούν να σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Από τον αυστηρό δωρικό σχεδιασμό, μέχρι τη σύγχρονη αισθητική και τη μοντέρνα εκκεντρικότητα, στη Thiral μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό σχεδιασμό για να ντύσετε τη δική σας πόρτα ακριβώς στα δικά σας μέτρα αισθητικής, με μοναδικές εφαρμογές, χάρη στην ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών διακόσμησης, αντιστοιχίζοντάς το πλήρως και με την αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του χώρου.

Τα διακοσμητικά στοιχεία Inox είναι διαθέσιμα σε υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 304 και 316, ενώ η διαδικασία τοποθέτησης πραγματοποιείται με φρεζάρισμα του αλουμινίου και πρεσσάρισμα του διακοσμητικού σε συνεπίπεδη ή και σε ανάγλυφη διάσταση. Η αστείρευτη γκάμα των σχεδίων, το παιχνίδισμα του μετάλλου με fusing γυαλί και η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, καθιστούν το τελικό προϊόν ένα έργο τέχνης, έτοιμο να κοσμήσει στην εξωτερική πόρτα του χώρου σας.

Οι πιστοποιημένες διαδικασίες κατασκευής της Thiral, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, τον σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και την προσωπική αισθητική των ανθρώπων της εταιρείας, παραδίδουν στον τελικό καταναλωτή ένα προϊόν μοναδικής αισθητικής και εξαιρετικής λειτουργικότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ISO 9001:2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ROSENHEIM

ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Για κάθε τύπο πόρτας, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες και απαιτήσεις, τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα μια μοναδική ευχαρίστηση τόσο εμφανισιακά, όσο και στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά του.

ΣΧΕΔΙΑ

100+

ΧΡΩΜΑΤΑ

600+

ΤΖΑΜΙΑ

30+

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

40+

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κορυφαία αισθητική, με τον συνδυασμό inox μετάλλου και συντηγμένου γυαλιού, καθώς και με την τελειότητα της απόδοσης της ηλεκτροστατικής μεταλλικής βαφής, ή της εκδοχής απομίμησης ξύλου. Η δυνατότητα προσθήκης πλήθους αξεσουάρ, από την ευρύτατη γκάμα χειρολαβών, μέχρι τα προστατευτικά για χτυπημάτων από πόδια, αποτελούν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη τελική διαμόρφωση του συνόλου σύμφωνα με τις δικές σας ξεχωριστές επιθυμίες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Rosenheim
TÜV NORD

ΘΕΡΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ

Up=1.4 W/(m2K)

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

Υψηλή αντοχή, με την κατασκευαστική σφραγίδα της Thiral και την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών πιστοποιημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι το προϊόν να αποτελεί πηγή χαράς και λειτουργικότητας με ένα εξαιρετικά μεγάλο διάστημα ζωής. Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των Συστημάτων Ποιότητας ISO 9001/2000, τα τελικά προϊόντα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά χρηστική αλλά και κατασκευαστικής ασφάλειας, τόσο ως προς τη χρήση του, όσο και ως προς την ασφάλεια των υλικών τους.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Εξαιρετικές επιδόσεις, με την άριστη εφαρμογή σε του κάθε ανάγκη μόνωσης και προστασίας της πόρτας από εξωτερικούς παράγοντες, επαυξάνοντας τις προδιαγραφές και τα αποτελέσματά τους. Τα πάνελ της Thiral συνδυάζονται ιδανικά με κορυφαία συστήματα εξωτερικής πόρτας, δίνοντας τη δυνατότητα επαύξησης των ιδιοτήτων τόσο της ασφάλειας, όσο και της μόνωσης και στεγάνωσης του συστήματος. Κάθε προϊόν φέρει πιστοποίηση των χαρακτηριστικών του από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς και ινστιτούτα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ XPS

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΑΖ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ PVC