ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των συστημάτων εξωτερικής πόρτας, η Thiral σάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με επαυξημένες ιδιότητες τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην ενεργειακή εξοικονόμηση. Τα συστήματα είναι συμβατά με ένα πλήθος αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να προσδώσουν εξαιρετική λειτουργικότητα, αλλά και συμβατότητα με πλήθος αυτοματισμών και εφαρμογών απομακρυσμένου ελέγχου. Ο συνδυασμός των συστημάτων των κορυφαίων κατασκευαστών Schüco και Elvial με τη σειρά των Exclusive πάνελ της Thiral διαμορφώνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα τόσο αισθητικής, όσο και πρακτικών και λειτουργικών επιδόσεων.

ΣΧΕΔΙΑ

150+

ΧΡΩΜΑΤΑ

250+

ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ

40+

ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Στη Thiral μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο πάνελ για κάθε χρήση, για κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική τάση, αλλά και σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες του χώρου σας. Η τεράστια γκάμα προϊόντων σε Exclusive, Κλασσικά, Inox, Πρεσσαριστά, αλλά και επίπεδα πάνελ, μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία, επαυξάνοντας τις θερμομονωτικές, ηχομονωτικές, αλλά και λειτουργικές χρήσεις του κάθε συστήματος πόρτας. Δώστε τη δική σας διάσταση και μία μοναδική προσωπικότητα στον χώρο, επιλέγοντας το κατάλληλο πάνελ Thiral.

ΣΗΤΕΣ

Η φιλοσοφία της Thiral περιστρέφεται γύρω από την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών ενός χώρου με υψηλής ποιότητας και καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου. Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη από το 2000, αναπτύσσει την γκάμα των προϊόντων της, προσθέτοντας σε αυτά τα συστήματα σήτας. Με μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων στην κατηγορία, σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σήτα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες τόσο ως προς τη λειτουργικότητα, όσο και ως προς τις απαιτήσεις του σημείου εγκατάστασης. Η πιστοποιημένη ποιότητα των υλικών, όσο και της διαδικασίας κατασκευής, σε συνδυασμό και με την πανευρωπαϊκή καινοτομία του ειδικού μηχανισμού επιβράδυνσης (φρένο), καθιστούν το τελικό προϊόν επιτομή ποιότητας και λειτουργικότητας.